مینا
محمدپور فوق تخصص تغذیه افزود: هندوانه به عنوان میوه ای تابستانی دارای
اسید آمینهای به نام سیترولین و موادی به نام کاروتن، لیکوپن و نوعی قند
به نام مانیتول است.
این متخصص اظهار داشت: 92 درصد این میوه مفید را آب تشکیل میدهد و در هر صد گرم آن 7 میلی گرم کلسیم، 10 میلی گرم فسفر، 600میلیگرم پتاسیم و 8 میلی گرم ویتامینC است.
وی خاطرنشان کرد: هندوانه به خاطر طبع سرد آن یکی از بهترین خوراکی ها برای رفع گرمازدگی و پیشگیری از دهیدراته شدن بدن است.
محمدپور تصریح کرد: مصرف این میوه مفید در تقویت معده کاهش فشارخون و رفع ورم مثانه بسیار موثر است.
وی ادامه داد: افراد سرد مزاج باید هندوانه را با عسل میل کنند چون مصرف بیرویه آن در این اشخاص موجب درد مفاصل و ضعف قوای جسمانی میشود.
گفتنی است از نظر طب سنتی، پوست سفید داخل هندوانه در درمان زخم گلو و دهان موثر است. مغز تخم هندوانه موجب نابودی انگلهای دستگاه گوارش میشود. منبع : سایت کانون